Ποιοι Είμαστε

 Η «Eidolon 3D» ξεκίνησε ως μια ιδέα και τώρα πια είναι μία πραγματικότητα.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των γραφικών τεχνών και τεχνικού σχεδίου, με συνεργασίες στο εσωτερικό και το εξωτερικό, πραγματοποιήσαμε το όνειρο μας να δραστηριοποιηθούμε στο χώρο της τρισδιάστατης εκτύπωσης και σάρωσης.

Η «Eidolon 3D», σήμερα, είναι η εταιρεία που καλύπτει την ανάγκη να υπάρξει και στη Βόρεια Ελλάδα προσφορά υπηρεσιών 2D και 3D.

Με εξοπλισμό της αναγνωρισμένης διεθνώς ,“3D SYSTEMS”, παρέχει νέα προϊόντα –εφαρμογές, σε επαγγελματίες (αρχιτέκτονες, εκπαιδευτικούς, ναυπηγούς, μηχανικούς, ιατρούς, σχεδιαστές, οδοντοτεχνήτες), σε χομπίστες (μοντελιστές, δημιουργούς ειδικών κατασκευών ή κοσμημάτων), αλλά και πολλές πρωτότυπες ιδέες για δώρα. Προϊόντα – εφαρμογές, που λείπουν από την αγορά και προσφέρονται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, χάρη στον σύγχρονο και καθετοποιημένο εξοπλισμό που η εταιρεία μας διαθέτει.


Φυσικά, η «Eidolon 3D» δεν εγκαταλείπει το αντικείμενο που την καθιέρωσε στην αγορά της Β. Ελλάδας:

Τις υπηρεσίες γραφικών τεχνών επαγγελματικού επιπέδου και για τις πλέον απαιτητικές μακέτες, εκτυπώσεις, συσκευασίες κ.α και υπηρεσίες τεχνικού σχεδίου κάθε επαγγελματικής εξειδίκευσης.